Herroeping

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via info@uneverknow.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@uneverknow.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 Stuur een appje!
Tel: 0613088202
info@uneverknow.nl

 

Download hier je formulier voor herroeping

De onderstaande gegevens hebben we nodig voor het verwerken van een retour order. Je mag het formulier gebruiken, ze uittypen, of op een blaadje schrijven, het maakt niet uit voor de verwerking. Stuur deze gegevens mee terug met de artikelen, zodat ik weet aan wie ik het bedrag terug moet storten. 

  • artikelnaam, prijs en aantal van het artikel of de artikelen die je wilt retourneren (staat op je factuur)
  • ordernummer van je bestelling (staat op je factuur)
  • je naam
  • je adres
  • je e-mailadres
  • het rekeningnummer waar je het geld op teruggestort wilt hebben, als dit afwijkt van het rekeningnummer waarmee je betaald hebt.
  • je handtekening en de datum van ondertekening

Je stuurt je artikel(en) op naar:

UNEVERKNOW
Annette van Grootheest
Zonnedauw 121-A     
4007 VD  TIEL

© 2015 - 2024 UNEVERKNOW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel