Klik hier voor het retourformulier. Vul dit formulier in en voeg het toe aan de retourzending. Wij verzoeken je retouren van te voren te melden via info@uneverknow.nl

Lees eerst onderstaande voorwaarden even door!

Voorwaarden voor retourneren:

 1. Retourneren binnen 14 dagen (gerekend vanaf het moment van bezorgen).
 2. Wij verzoeken je vriendelijk om eerst per mail contact op te nemen met Uneverknow.
 3. Stuur het artikel retour naar: Uneverknow, Zonnedauw 121-A, 4007VD  TIEL.
 4. Voeg een kopie van de factuur of orderbevestiging bij (eventueel op te vragen via info@uneverknow.nl), of het ingevulde retourformulier.
 5. Na het aanmelden van de retour, heb je 14 dagen de tijd om het pakketje te retourneren. 
 6. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
 7. De klant is verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging tijdens het verzenden van de klant naar Uneverknow. Wij adviseren dan ook het pakket goed in te pakken en eventueel verzekerd te verzenden. 
 8. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor de koper, tenzij Uneverknow een verkeerd artikel heeft geleverd, of het artikel gebreken vertoont. In dat geval zijn de kosten voor Uneverknow en ontvang je via de mail een verzendlabel. Let op: neem in dat geval eerst contact op via de mail! Indien je de bestelling zelf frankeert, worden deze kosten niet achteraf vergoed. 
 9. Zorg er voor dat de retourzending voldoende is gefrankeerd. Vraag eventueel advies bij Uneverknow of het postkantoor. Indien de zending onvoldoende is gefrankeerd, kan PostNL een boete opleggen. Dit wordt door Uneverknow verrekend met het terug te storten aankoopbedrag. 
 10. Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, worden de bij de bestelling betaalde verzendkosten teruggestort. Indien een gedeelte van de bestelling wordt geretourneerd, wordt alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen teruggestort.
 11. Zodra het artikel/de artikelen onbeschadigd en voldoende gefrankeerd door Uneverknow zijn ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen teruggestort.
 12. Indien de zending onvoldoende gefrankeerd was, kan de terugbetaling een vertraging geven tot maximaal 14 dagen.
 13. Uneverknow accepteert geen zendingen die onder rembours zijn verzonden. 
 14. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

De verzendkosten van de retourzending van desbetreffende artikelen komen voor je eigen rekening. Wij raden je aan het/de product(en) met een track & trace code te verzenden, zodat er geen onduidelijkheid bestaat over het wel of niet aankomen van de geretourneerde producten.
Zodra wij de retourzending (conform de hierboven gestelde voorwaarden) hebben ontvangen, zullen wij binnen 5 dagen het bedrag van de producten crediteren.

Wanneer je de bestelling ongefrankeerd retourneert zijn wij genoodzaakt kosten a €12,50 in rekening te brengen.
Vertoont je product (onverwacht) gebreken, neem dan contact met ons op. Dan proberen wij een passende oplossing te vinden.

 

Ruilen? 

Dit wordt gezien als twee aparte bestellingen. De verzendkosten van zowel de retourzending als de nieuwe zending komen voor rekening van de klant.
Wanneer je een product wilt ruilen, kun je het huidige product retour sturen en moet je een nieuwe order plaatsen met het product dat je graag wilt ontvangen. 

 

© 2015 - 2024 UNEVERKNOW | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel